Értékesítés kizárólag üzleteinkben történik, postai csomagküldésre nincs lehetőség. Címeink a kapcsolat menüpont alatt találhatóak. 

Kertészeti kiegészítők

Kertészeti kiegészítők
Kertészeti kiegészítők
A kertészeti kiegészítők magában foglalják mindazokat a kellékeket, melyekre a kertben szükségünk lehet. A kert állandó gondozást igényel, minden évszaknak megvan a megfelelő munkafolyamata, ehhez pedig hatékony, jó minőségű virágföldekre, tápanyagokra, kiegészítőkre van szükség.
Válasszunk minőségi kertészeti kiegészítőket a sikeres kertészkedés érdekében. Garantált jó minőséget képviselnek a minden tekintetben hazai alapanyagokból, hazai üzemben készült Florasca bio minősítésű virágföldjei, szerves trágyái. Ezekkel a termékekkel biztosak lehetünk abban, hogy megfelelő alapot és tápanyag-ellátást nyújtunk a kültéri és beltéri növényeknek egyaránt, hozzájárulva az optimális fejlődésükhöz. Ne feledjük, a különböző növények különböző pH-jú virágföldet igényelnek, tájékozódjunk ültetés előtt, és ennek megfelelően válasszunk. Jellemzően az edénybe ültetett növények 2 évente igénylik az átültetést, ennyi idő alatt használják fel a kapott földközeget. A kisebb táptalaj miatt ezeket a példányokat kényeztethetjük komplex hatású, mikroelemeket is tartalmazó tápoldatokkal. A tápoldatok (muskátli, örökzöld, általános) nagymértékben hozzájárulnak a szabadföldi és edényes növények erőteljesebb fejlődéséhez, gazdagabb virágzásához.

Mitől lesznek bokraink, fáink szépek, egészségesek?

- minőségi virágföldek használata telepítéskor, átültetésnél
- szerves trágya a hosszan tartó tápanyagellátásért
- fenyőkéreg mulcsozásra a tökéletes végeredményért

Az alapokat megadva, következhet a kert hangulatának kialakítása, különleges növények, virágágyások, növénycsoportok hangsúlyozása. Kellemes, meghitt hangulatot varázsolhatunk a talaj mulcsozásával. Ehhez a legjobb választás a vörös fenyőkéreg, mint természetes hatású talajtakaró. Használatával elrejthetjük a talaj egyenetlenségeit, kevesebb talajmunkára és öntözésre lesz szükség. Apró és nagy szemű változatát érdemes rétegesen használni a gyomosodás elkerülése érdekében. Amikor az utolsó simításokkal is kész vagyunk, jöhet az édes semmittevés, a kert adta lehetőségek kihasználása, kerti sütögetés, focizás, játék, napozás, olvasás a szabadban.
Tavasztól őszig a kertészkedés a legegészségesebb szabadidős tevékenység. Friss levegőn végzett örömteli testmozgás. A munkának édes a gyümölcse: virágok, zöldségek, gyümölcsök, szemet gyönyörködtető pompás lombszínek, formák. Semmihez sem fogható élményt jelent a kertben eltöltött idő, a hétköznapokból való kikapcsolódás.
Molnár Faiskola
Apafai áruda

Debrecen - Apafa
4-es főút 232 km

GPS: É 47.58681°, K 21.65466°
Gyümölcsfa nagykereskedelem

Debrecen- Látókép
Péterfia dűlő 11.

GPS: É 47.57364°, K 21.46446°
Keresse legfrissebb híreinket a Facebookon!