Értékesítés kizárólag üzleteinkben történik, postai csomagküldésre nincs lehetőség. Címeink a kapcsolat menüpont alatt találhatóak. 

Talajfertőtlenítő

Talajfertőtlenítő
Talajfertőtlenítő
A talajfertőtlenítő a talajban élő kártevők ellen kifejlesztett hatékony szer. Nélkülözhetetlen tavaszi feladat a kertben a talajfertőtlenítés, mivel a termőföldben többféle kártevő él és szaporodik. A nagyobb testű kártevők közül legnagyobb kárt a pajorok, a drótférgek, a lótücsök és a bársonylegyek nyűvei okozzák. Kifejezetten falánk kártevők, minden zsenge növényi részt megrágnak, tönkretesznek. A növények föld alatti részét találják meg, megrágják, furkálják, ami a növény végét is jelentheti. A lótücskök a rágáson túl alagutakat, járatokat építenek, ezzel kitúrva sok palántát, növényt a sorból, ami komoly kárt jelent. Azonban a legnagyobb kárt a kertészkedésben a cserebogarak lárvái, a pajorok okozzák. Általában 2-4 évig fejlődnek és folyamatosan károsítanak a talajban, ezért elengedhetetlen a talajfertőtlenítés minden évben. Sokkal könnyebb megelőző jelleggel alkalmazni a talajfertőtlenítő szereket, mint már tűzoltó jelleggel védekezni az idősebb pajorok ellen. A rendszeresen alkalmazott kezelés költséghatékony, hiszen biztosítja a növények egészséges fejlődését hosszú távon.

Milyen talajfertőtlenítőt alkalmazzunk?

Talajfertőtlenítéshez elsősorban a Force 1.5 G talajfertőtlenítő granulátum ajánlott. A Force gázhatású készítmény, a rovarok a bőrszövetükön és az idegvégződésükön keresztül veszik fel a szert, befejezik a táplálkozásukat, majd elpusztulnak. A készítmény nagy előnye, hogy kizárólag a kártevőkre hat, a növénybe nem szívódik fel. Használata a szőlőoltványok és gyümölcsfák (cseresznyefánál különösen), valamint a zöldségkultúrákban és a dísznövények körében is erősen ajánlott!
A Force 1.5 a kiskerttulajdonosok ideális szere, használatával a pajorok kártétele megakadályozható.
Molnár Faiskola
Apafai áruda

Debrecen - Apafa
4-es főút 232 km

GPS: É 47.58681°, K 21.65466°
Gyümölcsfa nagykereskedelem

Debrecen- Látókép
Péterfia dűlő 11.

GPS: É 47.57364°, K 21.46446°
Keresse legfrissebb híreinket a Facebookon!